Tekstgrootte A A Sitemap

Informatie voor fysiotherapie bij Fysiocare Horst

Fysiocare Horst heeft in 2020 contracten met bijna alle grote verzekeraars.

VGZ, IZZ, IZA, UMC, Univé, VGZ cares, CZ, OHRA, Delta Lloyd, DSW, OWM (Stad Holland), ONVZ, VvAA, De Amersfoortse, Ditzo, Aevitea/ASR en IAK/ASR,

Nieuws

Bij deze wil ik laten weten dat ik per 1 januari geen contracten meer afgesloten heb met de volgende verzekeraars: Menzis en Zilveren Kruis (hieronder vallen onder andere Achmea, Interpolis, FBTO, OZF, Avero, Nedasco, IAK en Aevitea) Zorg en Zekerheid en de Frieslander.

Dit komt door de grote administratieve druk die deze verzekeraars fysiotherapeuten opleggen. Ook is hun waardering voor een behandeling niet in verhouding tot andere verzekeraars. Daarom heb ik deze moeilijke beslissing genomen. Dit geeft mij rust maar voor mijn patiënten is dit natuurlijk niet fijn. Ik vind het wel mijn plicht u hier van op de hoogte te brengen. Het kan zijn dat u bij één van deze verzekeraars verzekerd bent. Indien u toch bij mij onder behandeling wilt komen dan kan dat maar dan krijgt u na afloop een nota die u aan mij betaalt, daarna kan de nota ingestuurd worden naar de zorgverzekeraar. Deze zal afhankelijk van de verzekeringsvoorwaarden een deel terug betalen. Kijk goed naar de voorwaarden want dit is niet bij alle verzekeraars het geval.

Ik hoop dat u begrip hebt voor deze beslissing.

 

Samen op zoek naar de zorg vanuit uw verzekeraar

Bij uw eerste contact telefonisch of tijdens de intake kunnen we samen nagaan hoe u verzekerd bent. Tijdens de intake noteer ik uw gegevens en onderzoek ik u om de oorzaak van uw klachten te vinden. 

Daarna stel ik een behandelplan op en leg dit aan u voor. Als u het eens bent met het voorstel kunnen we de behandeling beginnen. 

Ga goed door de knie"en bij het tillen van zware voorwerpen en span de buikspieren aan.
Tip van Anita
© Fysiocare Horst | Powered by Goed idee media